Mad ud af huset
Forretter
Pighvarsuppe med urter, tomat og basilikum
Legeret hønsebouillon med svampe og nødder
Indbagt fisk i butterdej med salat og citronfløde
Røget laks med urtepanade og mild grov sennep
Fiskemousse med skaldyrscreme og kaviar
Hvidvins dampet rødtunge med hummerfløde og franske salater
Fjerkræspaté med andemousse og sauterne-marineret salat
Fisketerrine med concassé og citruscreme
Rejer marineret i hvidvin og citron, salat og urtedressing
Parmaskinke med sprød salat, meloncreme og urter
Råmarineret lakseørred med avocado
Let røget hellefisk med æggecreme og purløg
Marineret hane med balsamico og pasta
Til alle forretterne serveres
grovbrød og smør
Hovedretter
Rosastegt kalv med timian og estragonsauce
Helstegt oksetyndsteg med rødløg og mild pebersauce
Marineret, rosastegt okseculotte med grøntsagsbéarnaise
Oksemørbrad med ristet bacon og rødvinssky
Rosastegt lam med rosmarin og mild hvidløg
Ristet hanebryst med panade og urtesauce
Rødvins braiseret kalkunbryst med estragon
Kalvefilet med tomat/æble-kompot, portvinsauce
Braiseret kamstykke med sprød krølfedt og urtesauce
Rosastegt andebryst med hindbær og urtesky
Ovn braiseret poussin med krydderurter
Oksefilet med persille og sennepssauce
Oksehøjreb med løgkompot og pebersauce
Alle hovedretterne bydes 2 gange
serveres med torvets grøntsager
og dagens kartoffel
Desserter
Chokoladekage med puré og frugt
Nøddekurv med rørt is, sorbet og frugter
Indbagt pære i butterdej, serveres med vanilleis
Hindbærmousse med marcipan og nougat
Æbletærte med chokolade og nødder
Is parfait med bær og frugt
Chokolade-marcipankage med frugt og hindbærfløde
Nøddebund med nougatmousse, sorbet og fersken puré
Marcipan-roulade med sorbet og frugtkompot
To slags kage med puré og frugt
Rødvins-pocheret pære med solbær og vanillecreme
Marcipan-islagkage med puré og frugt
Frugt-bær millefeuille med chantillycreme
Hovedret kr. 188,-
2 retter kr. 258,-
3 retter kr. 298,-
Print menu her