Selskabsmenuer 1-7

1.
Ørred og rødtunge dampet i hvidvin, butterdej og let urtesauce
Helstegt oksemørbrad med sprød bacon og rødvinssauce
Desserttallerken-et udvalg af Kroens desserter.

328,-

2.
Fiskepaté med røget laks og mild peberrodscreme
Helstegt kalvefilet med urtesauce
Marcipan-roulade med sorbet og frugt.

278,-

3.
Røget laks med franske salater og purløgscreme
Ovnbraiseret kalveculotte med stuvede grøntsager
Valnøddemousse med marinerede frugter.

278,-

4.
Hummersuppe med fiskebrud og tigerrejer
Kalve-tournedos med portvinssauce og brisselragout
Nougattærte med puré, sorbet og frugt.

318,-

5.
Laksefarseret rødtungefilet, vilde ris og urtecreme
Helstegt kalvemørbrad med tomat og estragonsauce
Chokolade-marquise med jordbær og puré.

318,-

6.
Flødelegeret hønsebouillon med pære og æbletern
Rosastegt oksemørbrad med peber og urtesky
Chokolade-is parfait med frugtcoulis.

298,-

7.
Havørred-roulade med citronmarineret grøntsager og salat
Rosastegt rådyr/dådyr/krondyr med trøffelsauce
Nougatkage med syltet frugter og sorbet.
Nb. Kun i jagtsæsonen.

328,-

print-menu

Print menu her

Selskabsmenuer 8-14

8.
Citronmarineret laks med krydderurter
Helstegt oksemørbrad med sprød bacon og timian
Nøddeis-parfait med syltede frugter.

298,-

9.
Indbagt fisk i butterdej med rejesoufflé og urtecreme
Dansk lam, rosastegt med mild hvidløg og persille-fondue
Lun vanillecreme med hindbærlikør og syrlige frugter.

298,-

10.
Hvidvins-pocheret pighvar med nøddesauce og urter
Farseret lammeryg med sveskepuré og cremet citronsauce
Brombær-fragilité med sorbet og frugtcoulis.

328,-

11.
Hummer naturel med franske salater, kaviar og orangecreme
Rosastegt kalveculotte med stuvede løg og grøntsager
Lun marcipan-gratin med blommer og rørt vanilleis.

338,-

12.
Fjerkræspaté med oliven og marineret urter i julienne
Ovn-stegt torsk med tomat og mild sennepssauce
Chokolade-isparfait med orangesalat og pistacier.

278,-

13.
Safran-dampet rødtunge med pasta og lime
Sprødstegt andebryst med akasiehonning og rødvinssky
Jordbær millefeuille med chantillycreme.

278,-

14.
Kammuslinger i safranbouillon
Hanebryst med morkler i purløgscreme
Rørt passionfrugt-is med brændte mandler.

318,-

print-menu

Print menu her

Selskabsmenuer 15-18

15.
Salat med jomfruhummer og grape
Rosastegt kalvefilet med mild sennepssauce, serveres med
kurv af kartoffel og jordskokker, fyldt med spinat og svampe
Lun vanillesuppe med coulis og sorbet.

368,-

16.
Ovnstegt torsk med tomat og purløg
Indbagt kalvemørbrad med calvados og æblepuré
Limemousse med frugtsabayonne.

378,-

17.
Andesalat med valnødder og orange
Flet af pighvar og laks med ingefærsauce
Rødvins granité
Oksemørbrad med ristet marv og trøffelsauce
Desserttallerken-et udvalg af Kroens desserter

468,-

18.
Salat med kold-varmrøget ørred, serveres med kørvelcreme
Legeret suppe med østers og pocheret vagtelæg
Champagne granité
Kalvefilet med persillerod og æble
Fragilité med frugter, rørt is og sorbet

468,-

Alle hovedretterne bydes 2 gange
serveres med torvets grøntsager
og dagens kartoffel

print-menu

Print menu her