Menuforslag
Forretter
Legeret hummer/krebsesuppe med urter og fiskebrud
Indbagt fisk i butterdej med salat og citronfløde
Råmarineret laks med franske salater og dildcreme
Fiskepaté med rødtunge, røget laks og mild peberrodscreme
Parmaskinke med sprød salat, meloncreme og urter
Rejer marineret i hvidvin og citron, salat og urtedressing
Hovedretter
Rosastegt kalv med timian og estragonsauce
Rødvins braiseret kamstykke med sprød krølfedt og urtesauce
Helstegt oksetyndsteg med rødløg og mild pebersauce
Marineret, rosastegt okseculotte med grøntsagsbéarnaise
Sprødristet andebryst med bacon og rødvinssky
Lammeryg farseret med urter, rosmarin og mild hvidløgssauce
Alle hovedretter bydes 2 gange, og serveres med torvets grøntsager
og dagens kartoffel
Desserter
Nøddekurv med rørt is, sorbet og frugt
Chokolade-marcipankage med frugt og hindbærfløde
To små desserter med frugt og sorbet
Indbagt pære med nougat i butterdej, serveres med rørt is
Is parfait med chokoladeknas og frugtkompot
Marcipan-islagkage med puré og frugt
Vinarrangement
Hvidvin: 2 glas Cuvée Lupé Cholet
Rødvin: 2 glas Domaine des Pomarèdes
Dessertvin: 1 glas Muscat blanc Victoria
Pris pr. couvert kr. 468,-
Print menu her
Helaftensarrangement
Forretter
Legeret hummer/krebsesuppe med urter og fiskebrud Indbagt fisk i butterdej med salat og citronfløde Råmarineret laks med franske salater og dildcreme Fiskepaté med rødtunge, røget laks og mild peberrodscreme Parmaskinke med sprød salat, meloncreme og urter Rejer marineret i hvidvin og citron, salat og urtedressing
Hovedretter
Rosastegt kalv med timian og estragonsauce Rødvins braiseret kamstykke med sprød krølfedt og urtesauce Helstegt oksetyndsteg med rødløg og mild pebersauce Marineret, rosastegt okseculotte med grøntsagsbéarnaise Sprødristet andebryst med bacon og rødvinssky Lammeryg farseret med urter, rosmarin og mild hvidløgssauce Alle hovedretter bydes 2 gange, og serveres med torvets grøntsager og dagens kartoffel
Desserter
Nøddekurv med rørt is, sorbet og frugt Chokolade-marcipankage med frugt og hindbærfløde To små desserter med frugt og sorbet Indbagt pære med nougat i butterdej, serveres med rørt is Is parfait med chokoladeknas og frugtkompot Marcipan-islagkage med puré og frugt
Fri vinarrangement
Hvidvin: Cuvée Lupé Cholet Rødvin: Domaine des Pomarèdes Dessertvin: Muscat blanc Victoria Kaffe og the med petit fours, cognac eller likør
Natmad
Landskinke med salat og lun porrecreme Røget culotte med salat og urter Biksemad med spejlæg og rødbeder Grovhakket frikadeller med rødkål Grøntsagstærte bagt med ost, serveres med salat Cremet kartoffelsuppe med skinke, bacon og urter
Pris pr. couvert kr. 588,-
Print menu her
Helaftensarrangement
Forretter
Pighvarsuppe med urter, tomat og basilikum
Ørred og rødtunge dampet i hvidvin, butterdej og let urtesauce
Letrøget hellefisk med marineret salat og purløg
Indbagt fisk med rejesoufflé og urtecreme
Dampet laks med krebsehaler og limecreme
Marineret hanebryst med balsamico og pasta
Hovedretter
Kalvefilet stegt med skalotteløg og persille
Rosastegt oksetyndsteg med rødvinssauce og bacon
Helstegt oksemørbrad med æble og urtesky
Rødvins braiseret kalkunbryst med grøntsagskompot og estragon
Hanebryst med rosmarin, persille og mild hvidløgssauce
Oksefilet med rødløg og syltet peberkorn
Alle hovedretter bydes 2 gange, og serveres med torvets grøntsager
og dagens kartoffel
Desserter
Sprød tuilles med nougatmousse, orangekompot og sorbet
Hindbærsoufflé med mandler og frugt
Vanille parfait med chokoladecreme og marcipan
Frugt og bær med sabayonnecreme
Marcipangratin med pocheret frugt og orangefløde
Chokolademarquise med nøddecreme og frugt
Fri vinarrangement
Hvidvin: Cuvée Lupé Cholet
Rødvin: Domaine des Pomarèdes
Dessertvin: Muscat blanc Victoria
Kaffe og the med petit fours, cognac eller likør
Natmad
Mild cremet karrysuppe med hønsekød og urter
Braiseret kalkunbryst med salat og æggecreme
Letrøget skinke med stuvede grøntsager
Svampesuppe med skinke og basilikum
3 slags pålæg med salat og grovbrød
Kalve ragout med grøntsager og svampe
Pris pr. couvert kr. 625,-
Print menu her
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.