Tranbjerg Kro

Centralt placeret Kro i Tranbjerg med fokus på den gode mad og stemning.

Mad I Top

Hos Tranbjerg kro er vores mad i særlig fokus. Vi sætter en dyd i at tilberede maden efter vores gæsters ønsker og det bedste vi ved er at se smilende gæster efter et vellykket arrangement.

Erfaring

Med mere end 500 arrangementer om året, har vi mere end rigeligt med erfaring i at holde selskaber. Vi har stor viden om alt fra bryllupper til firmafester. Kontakt os og hør mere.

Møder og kurser

Har din virksomhed brug for lokaler til at holde møder og kurser? Hvorfor ikke gøre det i det hyggelige og rummelige lokaler centralt placeret i Tranbjerg. Vi tilbyder også diverse mad løsninger til jeres møder/kurser. Kontakt os og hør mere

Service

Hos Tranbjerg Kro er den gode service en af vores kernekompetencer. En af vores vigtigste mål er at kunden også kan mærke den høje service og at de får lyst til at vælge os til arrangementer i fremtiden.

Tranbjerg Kro’s Historie

Tranbjerg Kro er opført i 1885 – et år efter jernbanen kom til byen. Der er sket meget med byen og kroen siden da.

Mange ejere og forpagtere har drevet kroen i tidens løb og alle har været med til at sætte deres præg på kroen.

I nu ca 30 år er Tranbjerg Kro ejet og drevet af Brian Boe.

Vi tilbyder lokaler til fest, møder og kurser – og køkkenet leverer mad til enhver tænkelig lejlighed. Vi gør det nemt for dig at afholde et arrangement fra planlægning til oprydning og alt ind i mellem. Vi bestræber os på at levere kvalitet og god service.

Klik rundt på siden og saml inspiration eller ring til os og få et tilbud der passer netop dig!

Brian

Ejer

Brian er ejer og står for den daglige drift af Tranbjerg Kro.