Lad os holde dit næste selskab

Brylluper

Dit bryllup er en af dine vigtigste dage i dit liv. Det derfor også vigtigt at der er styr på det hele lige fra om der er plads nok til at maden er klar til tiden. Hos Tranbjerg Kro har vi flere års erfaring med at holde brylluper og er helt sikker på vi kan give dig en uforglemmelig dag.

Kontakt os og hør mere

 

Konfirmationer

Mangler du nogle rummelige og centralt placeret lokaler i Tranbjerg? Vi tilbyder lokaler hvor du og din familie kan holde jeres søn/datters konfirmation. Og vil i undgå at skulle bekymre jer om mad, tilbyder vi et vælg af muligheder.

Kontakt os og hør mere

Fødselsdage

Mangler du plads eller kunne du bare godt tænke dig at slippe for at skulle bekymre dig om: Opvask, borddækning, madlavning og rengøring? Hold din næste fødselsdag i Tranbjerg Kro’s rummelige og hyggelige lokaler og slip samtidigt for alle bekymringerne.

Kontakt os og hør mere

Arrangementer

Skal du holde et arrangement for flere mennesker? Har du brug for nogle lokaler og eventuelt mad? Uanset om i er lille eller stort selskab finder vi en løsning der passer jer. Med flere års erfaring i både planlægning og opsætning kan vi helt sikkert tilbyde jer en løsning i vil synes godt om.

Kontakt os og hør mere

Arrangementer pr. år

Møder og kurser pr. år

Glade kunder

Hvorfor os?

Pris

Vores priser er overkommelige, men samtidigt er kvalitet og service i top.

God beliggenhed i Tranbjerg

Med en central placering i Tranbjerg hovedgade, kun 50 meter fra Tranbjerg station. Har du mulighed for at dine gæster med eller uden bil nemt kan komme til dit arrangement. Bus 4A og toget mod Odder holder begge lige foran hoveddøren. Derudover har vi også egen parkeringsplads med rigeligt plads til dine gæster i bil.
R

Service i top

Vores personale har flere års erfaring med planlægning samt opsætning af arrangementer. Vi tager os af det hele så du kan koncentrere dig om det vigtigste: Et uforglemmeligt selskab.

Vil du vide mere?