- Brunch buffet kr. 268,-
- Buffet kr. 288,-
- Buffet kr. 325,-
- Buffet kr. 368,-
- Buffet/tapas kr. 425,-
- Buffet/tapas kr. 468,-
Brunch Buffet
Kaffe og the
Scrambled æg
Ymer med marineret frugter
Yoghurt naturel med Müsli
Tomatsalat med rødløg
Blandet salat
Ristede pølser med løg og kartoffel
Letrøget laks med enebær og urter
Lun leverposteg med svampe og ristet bacon
3 slags oste
Vindruer, radiser og oliven
3 slags pålæg
2 slags marmelade
Diverse rundstykker, grovbrød og rugbrød
Diverse kager
Diverse frugter og bær
Pris pr. couvert kr. 268,-
Print menu her
Selskabsbuffet
Letrøget hellefisk med enebær og æggecreme
Havørred paté med rødtunge, serveres med urter og dildcreme
Sprød salat med marineret krebsehaler
Ovnbraiseret torsk med grov sennep og basilikum
***
Grøntsagstærte med kalkunbryst og mild hvidløg
Glaseret letrøget landskinke med pastasalat og persillepesto
Roastbeef af kalvefilet med marineret grøntsager
Kartoffelsalat med urter
Tomatsalat med rødløg i olivenolie
Blandet salat
***
Cremet landbrie med vindruer
Gorgonzola med oliven og radiser
***
Chokolade orangekage med puré og frugt
***
Grovbrød
Pris pr. couvert kr. 288,-
Print menu her
Selskabsbuffet
Gravet laks med dild og mild farindressing
Laksepaté med urter og Grønlandske rejer
Braiseret sandart med gulerod og ferskenkompot
***
Cremet hønsesalat med ananas
Glaseret letrøget landskinke med pasta og rødbedecreme
Roastbeef af kalvefilet med appelsin marineret grøntsager
Grovhakket frikadeller med timian
Kartoffelsalat med purløg
Tomatsalat med balsamico
Blandet salat med syrnet fløde
***
Cremet landbrie med vindruer
Trøffel marineret emmentaler
***
Nougatkage med marcipan og frugt
***
Grovbrød
Pris pr. couvert kr. 325,-
Print menu her
Selskabsbuffet
Råmarineret havørred med rucola og løgrum
Laksesoufflé med hummercreme og urter
Grønlandske rejer med asparges og lime
Indbagt torsk i butterdej med sennepscreme
***
Løgtærte med chili og gorgonzolacreme
Pastasalat med parmaskinke og sprød bacon
Helstegt oksetyndsteg med perleløg og rødbedekompot
Sauteret mørbrad med svampe a la creme
Kartoffelsalat med urter og purløg
Tomatsalat med basilikum og rødløg
Blandet salat
***
Cremet landbrie med radiser og vindruer
Emmentaler med peber
***
Appelsin fragilité med puré og bær
***
Grovbrød
Pris pr. couvert kr. 368,-
Print menu her
Tapasbuffet
Råmarineret laks med rucola og stenbiderrogn
Laksesoufflé med hummercreme og urter
Grønlandske rejer med mango og asparges
Indbagt torsk i butterdej med sennepscreme
***
Små tærter med porrer og tomat
Carpaccio: parmaskinke-pancetta-chorizo, olie og parmesan
Roastbeef af oksemørbrad med timian
Sauteret mørbrad med sprød bacon og løgkompot
Kartoffelsalat med æble, urter og purløg
Ovnbraiseret rodfrugter med pesto og lime
Blandet salat
***
Cremet landbrie med radiser og vindruer
Emmentaler med valnøddekompot
***
Appelsin/chokolade fragilité med pocheret pærer
***
Grovbrød
Pris pr. couvert kr. 425,-
Print menu her
Tapasbuffet
Rimet laks med harlekin og citron
Timbale med torsk og salsa
Tigerrejer med hvidløgs aioli
Bagt sandart med tang og julienne
***
Løgtærte med gorgonzolacreme
Ristet inderfilet af kylling med peberrod
Helstegt kalveryg i skiver med bagte rødløg
Farseret mørbrad af gris med sprøde rodchips
Marineret kartoffel i persillepesto
Tomat/sukkersnap med basilikum og pinjekerner
Blandet salat
***
Cremet landbrie med radiser og vindruer
Emmentaler med peber og solbærkompot
***
Chokoladekage med rødvins pocheret mandariner og vanilje
***
Grovbrød
Pris pr. couvert kr. 425,-
Print menu her