Menuforslag

 

Forretter

Legeret hummer/krebsesuppe med urter og fiskebrud
Indbagt fisk i butterdej med salat og citronfløde
Råmarineret laks med franske salater og dildcreme
Fiskepaté med rødtunge, røget laks og mild peberrodscreme
Parmaskinke med sprød salat, meloncreme og urter
Rejer marineret i hvidvin og citron, salat og urtedressing

Hovedretter

Rosastegt kalv med timian og estragonsauce
Rødvins braiseret kamstykke med sprød krølfedt og urtesauce
Helstegt oksetyndsteg med rødløg og mild pebersauce
Marineret, rosastegt okseculotte med grøntsagsbéarnaise
Sprødristet andebryst med bacon og rødvinssky
Lammeryg farseret med urter, rosmarin og mild hvidløgssauce
Alle hovedretter bydes 2 gange, og serveres med torvets grøntsager
og dagens kartoffel

Desserter

Nøddekurv med rørt is, sorbet og frugt
Chokolade-marcipankage med frugt og hindbærfløde
To små desserter med frugt og sorbet
Indbagt pære med nougat i butterdej, serveres med rørt is
Is parfait med chokoladeknas og frugtkompot
Marcipan-islagkage med puré og frugt

Vinarrangement

Hvidvin: 2 glas Cuvée Lupé Cholet
Rødvin: 2 glas Domaine des Pomarèdes
Dessertvin: 1 glas Muscat blanc Victoria

Pris pr. couvert kr. 468,-

 

 

print-menu

Print menu her

Helaftensarrangement


Forretter

Legeret hummer/krebsesuppe med urter og fiskebrud
Indbagt fisk i butterdej med salat og citronfløde
Råmarineret laks med franske salater og dildcreme
Fiskepaté med rødtunge, røget laks og mild peberrodscreme
Parmaskinke med sprød salat, meloncreme og urter
Rejer marineret i hvidvin og citron, salat og urtedressing

Hovedretter

Rosastegt kalv med timian og estragonsauce
Rødvins braiseret kamstykke med sprød krølfedt og urtesauce
Helstegt oksetyndsteg med rødløg og mild pebersauce
Marineret, rosastegt okseculotte med grøntsagsbéarnaise
Sprødristet andebryst med bacon og rødvinssky
Lammeryg farseret med urter, rosmarin og mild hvidløgssauce
Alle hovedretter bydes 2 gange, og serveres med torvets grøntsager
og dagens kartoffel

Desserter

Nøddekurv med rørt is, sorbet og frugt
Chokolade-marcipankage med frugt og hindbærfløde
To små desserter med frugt og sorbet
Indbagt pære med nougat i butterdej, serveres med rørt is
Is parfait med chokoladeknas og frugtkompot
Marcipan-islagkage med puré og frugt

Fri vinarrangement

Hvidvin: Cuvée Lupé Cholet
Rødvin: Domaine des Pomarèdes
Dessertvin: Muscat blanc Victoria
Kaffe og the med petit fours, cognac eller likør

Natmad

Landskinke med salat og lun porrecreme
Røget culotte med salat og urter
Biksemad med spejlæg og rødbeder
Grovhakket frikadeller med rødkål
Grøntsagstærte bagt med ost, serveres med salat
Cremet kartoffelsuppe med skinke, bacon og urter

Pris pr. couvert kr. 588,-

print-menu

Print menu her

 

 

 

 

Helaftensarrangement

Forretter

Pighvarsuppe med urter, tomat og basilikum
Ørred og rødtunge dampet i hvidvin, butterdej og let urtesauce
Letrøget hellefisk med marineret salat og purløg
Indbagt fisk med rejesoufflé og urtecreme
Dampet laks med krebsehaler og limecreme
Marineret hanebryst med balsamico og pasta

Hovedretter

Kalvefilet stegt med skalotteløg og persille
Rosastegt oksetyndsteg med rødvinssauce og bacon
Helstegt oksemørbrad med æble og urtesky
Rødvins braiseret kalkunbryst med grøntsagskompot og estragon
Hanebryst med rosmarin, persille og mild hvidløgssauce
Oksefilet med rødløg og syltet peberkorn
Alle hovedretter bydes 2 gange, og serveres med torvets grøntsager
og dagens kartoffel

Desserter

Sprød tuilles med nougatmousse, orangekompot og sorbet
Hindbærsoufflé med mandler og frugt
Vanille parfait med chokoladecreme og marcipan
Frugt og bær med sabayonnecreme
Marcipangratin med pocheret frugt og orangefløde
Chokolademarquise med nøddecreme og frugt

Fri vinarrangement

Hvidvin: Cuvée Lupé Cholet
Rødvin: Domaine des Pomarèdes
Dessertvin: Muscat blanc Victoria
Kaffe og the med petit fours, cognac eller likør

Natmad

Mild cremet karrysuppe med hønsekød og urter
Braiseret kalkunbryst med salat og æggecreme
Letrøget skinke med stuvede grøntsager
Svampesuppe med skinke og basilikum
3 slags pålæg med salat og grovbrød
Kalve ragout med grøntsager og svampe

Pris pr. couvert kr. 625,-

 

 

 

print-menu

Print menu her